[MOD] cannons with a lot of features! [2.5] [cannons]

bbaez
Member
 
Posts: 50
Joined: Wed Jul 09, 2014 15:24

Re: [MOD] cannons with a lot of features! [2.5] [cannons]

by bbaez » Tue Jul 07, 2015 23:35

Hi,

I seem to have resolved the itemstack issue by adding itemstack to the function, but the add_node issue is still there.

Your phone or window isn't wide enough to display the code box. If it's a phone, try rotating it to landscape mode.
Code: Select all
aa0001@minetest01:~/minetest/mods$ diff cannons/functions.lua ~/minetest/minetest-0.4.12-neuromancer/mods/cannons/functions.lua
146c146
< cannons.on_construct = function(pos)
---
> cannons.on_construct = function(pos, itemstack)


Your phone or window isn't wide enough to display the code box. If it's a phone, try rotating it to landscape mode.
Code: Select all
16:06:14: ACTION[ServerThread]: Spawned creatures:zombie at (-137,-20,332)
16:07:00: ACTION[ServerThread]: Benjamin places node cannons:ship_stand_with_cannon_mithril at (-107,7,292)
16:07:00: ACTION[ServerThread]: facedir: 0
16:07:00: ERROR[main]: ERROR: An unhandled exception occurred: error in error handling
16:07:00: ERROR[main]: stack traceback:
16:07:00: ERROR[main]:  [C]: in function 'add_node'
16:07:00: ERROR[main]:  ...minetest-0.4.12-neuromancer/bin/../builtin/game/item.lua:276: in function <...minetest-0.4.12-neuromancer/bin/../builtin/game/item.lua:191>
 

User avatar
addi
Member
 
Posts: 605
Joined: Thu Sep 20, 2012 03:16

Re: [MOD] cannons with a lot of features! [2.5] [cannons]

by addi » Thu Jul 09, 2015 07:32

Again thanks for reporting.
Sorry for the late response, I was impossible to login into this board the last 3 days.
Fixed in version 2.5.2
Download .zip version 2.5.2 638.4 KB 09.07.2015
download other versions
 

bbaez
Member
 
Posts: 50
Joined: Wed Jul 09, 2014 15:24

Re: [MOD] cannons with a lot of features! [2.5] [cannons]

by bbaez » Thu Jul 09, 2015 19:50

No problem. Thanks for the new version. I'll report back if there are issues.

Ben
 

bbaez
Member
 
Posts: 50
Joined: Wed Jul 09, 2014 15:24

Re: [MOD] cannons with a lot of features! [2.5] [cannons]

by bbaez » Thu Jul 09, 2015 22:14

No more crashing! However....

When you place a cannon with stand and hover over it you get "Cannon is out of Order" On right click you get "Cannon is Disabled. Place it on a cannon stand"

Cannon placed:

Your phone or window isn't wide enough to display the code box. If it's a phone, try rotating it to landscape mode.
Code: Select all
13:44:45: ACTION[ServerThread]: Benjamin places node cannons:wood_stand_with_cannon_bronze at (-134,3,315)
 

User avatar
Evergreen
Member
 
Posts: 2131
Joined: Sun Jan 06, 2013 01:22
GitHub: 4Evergreen4
IRC: EvergreenTree
In-game: Evergreen

Re: [MOD] cannons with a lot of features! [2.5] [cannons]

by Evergreen » Fri Jul 10, 2015 01:30

bbaez wrote:No more crashing! However....

When you place a cannon with stand and hover over it you get "Cannon is out of Order" On right click you get "Cannon is Disabled. Place it on a cannon stand"

Cannon placed:

Your phone or window isn't wide enough to display the code box. If it's a phone, try rotating it to landscape mode.
Code: Select all
13:44:45: ACTION[ServerThread]: Benjamin places node cannons:wood_stand_with_cannon_bronze at (-134,3,315)

Just dig the canon and replace it. This is a bug though, and should be fixed.
"Help! I searched for a mod but I couldn't find it!"
http://krock-works.16mb.com/MTstuff/modSearch.php
 

User avatar
addi
Member
 
Posts: 605
Joined: Thu Sep 20, 2012 03:16

Re: [MOD] cannons with a lot of features! [2.5] [cannons]

by addi » Fri Jul 10, 2015 16:06

the mod was firstly not designed to work in creative mode, but now it should work. Thanks.

Fixed in version 2.5.3
Download .zip version 2.5.3 638.4 KB 10.07.2015
download other versions
 

bbaez
Member
 
Posts: 50
Joined: Wed Jul 09, 2014 15:24

Re: [MOD] cannons with a lot of features! [2.5] [cannons]

by bbaez » Tue Jul 14, 2015 15:02

Thanks for the fixes.
 

User avatar
addi
Member
 
Posts: 605
Joined: Thu Sep 20, 2012 03:16

Re: [MOD] cannons with a lot of features! [2.5] [cannons]

by addi » Tue Jul 14, 2015 18:01

great that it works now :-)
 

bbaez
Member
 
Posts: 50
Joined: Wed Jul 09, 2014 15:24

Re: [MOD] cannons with a lot of features! [2.5] [cannons]

by bbaez » Wed Aug 05, 2015 15:09

Hi Addi,

Another issue has cropped up where someone digs a cannon while interacting with Technic. Could you take a look at the possible resolution in [Mod] Technic [0.4.11] [technic] at the very end of the thread.

Thanks
 

User avatar
addi
Member
 
Posts: 605
Joined: Thu Sep 20, 2012 03:16

Re: [MOD] cannons with a lot of features! [2.5] [cannons]

by addi » Wed Aug 05, 2015 18:36

bbaez wrote:Hi Addi,

Another issue has cropped up where someone digs a cannon while interacting with Technic. Could you take a look at the possible resolution in [Mod] Technic [0.4.11] [technic] at the very end of the thread.

Thanks

Thanks for reporting.

I'm not shure if this is my fault, a fault of the technic mod or just a fault of minetest itself.
Anyway it should be fixed now. Could you check if its solved with the following build of the cannons mod please?
https://bitbucket.org/kingarthursteam/c ... 1fac6a.zip
 

bbaez
Member
 
Posts: 50
Joined: Wed Jul 09, 2014 15:24

Re: [MOD] cannons with a lot of features! [2.5] [cannons]

by bbaez » Thu Aug 06, 2015 02:59

Thanks Addi for the quick turnaround. I uploaded the mod to my server. I have to wait and see it if crashes since I am not exactly sure how to replicate the issue. People love the cannons and technic. Funny they are using cannons in a reactor. :)
 

User avatar
Tom
Member
 
Posts: 49
Joined: Sat Dec 31, 2011 15:42
IRC: Tom-s

Re: [MOD] cannons with a lot of features! [2.5] [cannons]

by Tom » Sat Aug 08, 2015 10:39

Thank you for the updates Addi.

@Bbaez: Is your server public? If so please give me the address, I'd like to play on a server with cannons!
 

Heraclitus
Member
 
Posts: 10
Joined: Tue Oct 11, 2016 17:14

Re: [MOD] cannons with a lot of features! [2.5] [cannons]

by Heraclitus » Sun Jan 15, 2017 22:01

I'm not sure if this mod is still being maintained, but I recently downloaded the last version and get some strange behavior when trying to craft a cannon. That is, when I attempt to craft a steel or bronze canon, it merely produces an "unknown item." I can successfully get a canon in creative mode. Any ideas about what could be wrong with the recipe?
 

User avatar
addi
Member
 
Posts: 605
Joined: Thu Sep 20, 2012 03:16

Re: [MOD] cannons with a lot of features! [2.5] [cannons]

by addi » Mon Jan 16, 2017 05:43

Thanks for your comment. Yes, this mod is still maintained. I only forgott to upload the latest version :/

Well its up now and the craft rezeip should work.
Cannons Version 2.5.4 (.zip) 635.6 KB
other versions

BTW: Thanks to all for over 1000 Downloads of this mod!
 

Heraclitus
Member
 
Posts: 10
Joined: Tue Oct 11, 2016 17:14

Re: [MOD] cannons with a lot of features! [2.5] [cannons]

by Heraclitus » Mon Jan 23, 2017 01:11

Thanks so much for the quick response! Very good mod.
 

Previous

Return to Mod Releases

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron